19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.08.2023 16:43 | Son Güncelleme: 13.08.2023 17:17

Bu kez transfer çalımını Fenerbahçe attı: Galatasaray'a göndermeli Fred paylaşımı

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Fred ile 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık anlaşmaya varıldığını Galatasaray'a göndermeli bir mesaj paylaşarak açıkladı. Sarı-lacivertliler, Fred'in bonservisi için Manchester United'a 9 milyon 743 bin euro bonservis bedeli ödeyecek
Bu kez transfer çalımını Fenerbahçe attı: Galatasaray'a göndermeli Fred paylaşımı

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın da ilgilendiği Brezilyalı golcü Fred ile anlaştığını duyurdu. Kulüp, 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık anlaşmaya varılan golcüyü X hesabından yaptığı Galatasaray göndermeli mesaj ile duyurdu. Kulüp aynı zamanda Fred için "Ailemize hoş geldin Fred!" başlıklı bir video paylaşımda yayınladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada ise Fred'in bonservisi için Manchester United Kulübüne 9 milyon 743 bin 589 euro bonservis bedelinin 4 sene içinde 8 eşit taksitte ödeneceği belirtilerek, "FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır" denildi.

"Bir Fred daha var"

Fenerbahçe tarafından yapılan paylaşımda çizgi dizi Taş Devri'nde yer alan Fred Çakmaktaş karakteri'nin bir fotoğrafı paylaşılarak "İsteyenler için bir Fred daha var" ifadelerin kullanıldı.

Galatasaray'ın Zaha göndermesi

Galatasaray'ın yeni golcüsü Wilfried Zaha ile sarı-lacivertliler de ilgilenirken, transferi sonlandıran taraf sarı-kırmızılılar olmuştu. Fildişili golcüyü Fenerbahçe'nin kapan Galatasaray, transferi X hesabından yaptığı paylaşımla göndermeli olarak Emir Can İğrek'in Ali Cabbar şarkısı ile duyurmuştu.