18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 04.05.2024 15:52 | Son Güncelleme: 04.05.2024 18:14

Bursaspor - Vanspor maçı yarıda kaldı: Sahadan çekildiler

Bursaspor ile Vanspor arasında oynanan TFF 2. Lig Beyaz Grup 38. hafta mücadelesi yarıda kaldı. Vanspor 22. dakikada Serik Belediyespor'un şampiyonluktaki rakipleri Esenler Erokspor karşılaşmasına U-19 takımı ile çıkmasını protesto etmek için sahadan çekildi
Bursaspor - Vanspor maçı yarıda kaldı: Sahadan çekildiler

Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 38. hafta mücadelesinde Vanspor'u ağırladı. Ligde ikinci sırada bulunan ve lider Esenler Erokspor'u takibini sürdüren konuk ekip, Serik Belediyespor'un Esenler Erokspor karşılaşmasına U-19 takımı ile çıkmasını protesto etti.

1 dakika hareketsiz kaldılar

Vansporlu oyuncular, maç başladıktan sonra 1 dakika boyunca hareketsiz olarak sahada kaldı. Bu esnada Bursasporlu futbolcular kendi yarı alanında top çevirdi. Karşılaşma 0-0 devam ederken Vansporlu futbolcular, 22. dakikada sahadan çekildi ve mücadele yarıda kaldı.

Maç öncesi açıklamışlardı

TFF 2. Lig'de 2. sırada bulunan Vanspor, şampiyonluk yolunda arasında 2 puan fark bulunan Esenler Erokspor'un oynayacağı karşılaşmayı işaret etmişti.

Maçtan önce yapılan açıklamada, "Ligin kaderini belirleyecek olan Serik Spor ve Esenler Erokspor müsabakasına u-19 takımıyla çıkılması durumunda Van Spor Futbol Kulübü olarak temiz futbolu desteklemek adına bu duruma tepki göstermek maksadıyla Bursaspor müsabakasına çıkmama kararı aldığımızı tüm spor kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz" ifadelerine yer verilmişti.