04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.04.2024 14:31 | Son Güncelleme: 24.04.2024 14:47

Carlos Tevez hastaneye kaldırıldı

Arjantin ekiplerinden Independiente'nin teknik direktörü Carlos Tevez, göğüs ağrısından dolayı hastaneye kaldırıldı
Carlos Tevez hastaneye kaldırıldı

 Arjantin Premier Ligi ekiplerinden Independiente'nin teknik direktörü olan Carlos Tevez göğüs ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Kulübün resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada, "Antrenörümüz Carlos Tevez göğüs ağrısıyla San Isidro'daki La Trinidad Sanatoryumu'na gitti. Genel kontrolün bir parçası olarak önceden planlanmış bir dizi muayene devam edecek" ifadeleri kullanıldı.

Bir süre hastanede kalacak

Saatler sonra bir açıklama daha yapan Intependiente'den "Carlos Tevez, gerekli çalışmalar tamamlanana kadar tedbir amaçlı hastanede kalacak" sözlerine yer verildi.

 

Babasının vefatı sonrası formayı çıkardı

Tevez babasının vefat etmesinin ardından "Bir numaralı hayranımı kaybettiğim için oynamayı bıraktım" diyerek futbola veda etmişti. Kariyerine ülkesinin Boca Juniors takımında başlayan Tevez, Corinthians deneyiminin ardından İngiltere'nin West Ham United ekibine transfer oldu. 2007'de Manchester United kadrosuna dahil olan Tevez, 2009'da ise Avrupa'daki en başarılı dönemini yaşayacağı Manchester City'ye geçti.

Tevez, kısa süreliğine İtalya'nın Juventus formasını giydikten sonra eski takımı Boca Juniors'a döndü. 2017'bir sezonluk Çin deneyimi yaşayan Tevez, bir kez daha Boca Juniors ekibinde 3 yıl daha forma giydi. Geçen sezon kulüpsüz kalan Tevez, Arjantin Milli Takımı formasıyla da 76 maçta 13 gol attı.


Bu arada Manchester City Kulübü de Tevez'in futbolu bırakma kararıyla ilgili bir açıklamada bulunarak, "Manchester City'deki herkes, Carlos'a emekliliğinde, hayatının ve kariyerinin bir sonraki aşamasında en iyisini diler" ifadelerine yer verdi.