08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.05.2024 20:11 | Son Güncelleme: 14.05.2024 20:24

Dursun Özbek'ten Erden Timur açıklaması: Fikir ayrılığı var, gönül ayrılığı yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ile aralarında Florya konusunda görüş ayrılığı olduğunu ancak gönül ayrılığı olmadığını belirterek, "2 senedir sırt sırta çalışıyoruz ve başarılıyız. Bu seviyede bir ayrılık olsa hangi yönetim böyle başarılı olabilir" dedi
Dursun Özbek'ten Erden Timur açıklaması: Fikir ayrılığı var, gönül ayrılığı yok

Galatasaray Başkanı Dursun ÖzbekSportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'la aralarında Florya arazisi konusunda görüş ayrılığı olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılı kulübün 25 Mayıs'ta gerçekleştireceği seçimli genel kurul öncesi Habertürk'e konuşan Özbek, Erden Timur'un geleceğiyle ilgili soruya şu yanıtı verdi: "Bizim yönetimde bazı konularda ayrışmalar olabilir, herkesin aynı şeyi düşünmesini bekleyemezsin. Bizim kültürümüzde ayrı şeyler düşünebiliriz, uygulamada konsensüsü sağlayıp ona göre hareket etmesini bilen bir camiayız. Fikir ayrılığı gönül ayrılığı değildir. Erden Timur benim kardeşimdir. Kulübe hizmet etmiştir. Her zaman Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecektir. Kimse bu manada bir fitne edebiyatı, dezenformasyonla bu işi başka seviyeye çekmesin. Florya konusunda fikir ayrılığımız var, evet. Kendisi de dedi, 'Böyle yaparsak riskli, böyle yaparsak riskli değil' dedi."

Florya konusunda kendisinin ise "Riski kaldıracak bir sistemle gidelim, benzer seviyede Galatasaray'a fayda gelsin, iş bitsin" görüşünde olduğunu anlatan Özbek şöyle devam etti: "Önümüzdeki dönem Florya'ya başlasak, 2 senede bitmiş olmayacak. 2 senede Florya'yı öyle bir yola sokalım ki gelen yönetimler razı olsun. Erden Bey ile bu konuda fikir ayrılığımız vardır ama gönül ayrılığımız yoktur. Biz 2 senedir sırt sırta çalışıyoruz ve başarılıyız. Bu seviyede bir ayrılık olsa Türkiye'de hangi yönetim böyle başarılı olabilir. Burada Galatasaray'ın menfaatlerini düşünüyoruz, biz bir şeyin peşindeyiz, sevgi iklimini bu kulübe yerleştirdik. Ne derin ayrılıklarını bir araya getirdik."