30 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.04.2023 16:56 | Son Güncelleme: 15.04.2023 17:08

Ebrar Karakurt'tan Julia Ituma paylaşımı: Keşke sana bir kez daha sarılabilseydim

Voleybolcu Ebrar Karakurt, hayatını kaybeden takım arkadaşı Julia Ituma için yaptığı paylaşımda, "Keşke sana bir kez daha sarılabilseydim. Her zaman kalbimde olacaksın" ifadelerine yer verdi
Ebrar Karakurt'tan Julia Ituma paylaşımı: Keşke sana bir kez daha sarılabilseydim

İtalya takımı Igor Gorgonzola Novara'nın oyuncusu Ebrar Karakurt, perşembe günü İstanbul'da hayatını kaybeden takım arkadaşı Julia Ituma için sosyal medyada duygusal bir paylaşım yaptı. Bir maç sırasında Ituma ile birbirlerine sarıldıkları bir fotoğrafı paylaşan Karakurt, "Aşkım Titu, keşke sana bir kez daha sarılabilseydim. Her zaman kalbimde olacaksın" ifadelerini kullandı. 

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesinde Eczacıbaşı ile karşılaşan İtalyan takım Igor Gorgonzola Novara'nın genç voleybolcusu Julia Ituma, İstanbul'da kaldığı otelin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi. Perşembe günü Ituma, takım oyuncularının kaldıkları otelin önünde sabah 05.30 sıralarında Julia Ituma hareketsiz yatarken bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken Nijerya asıllı İtalya vatandaşı Julia Ituma'nın otelin 6'ncı katında kaldığı belirlendi.