07 Mayıs 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.07.2023 09:53 | Son Güncelleme: 26.07.2023 10:29

Erden Timur açıkladı: Muslera için bu sene son sene

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sarı kırmızılı takımın 37 yaşındaki kalecisi Muslera'nın sezon sonunda bitecek sözleşmesini hatırlatarak "Bu sene son sene. Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor" diye konuştu
Erden Timur açıkladı: Muslera için bu sene son sene

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, bu sabah katıldığı programda takımın daha forma giyerken efsane olmuş isimlerinden Fernando Muslera için "Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor" ifadelerini kullandı. Konuşmasında Muslera'nın sözleşmesini kast ederek "Bu sene son sene" diyen Timur'un açıklamasından Uruguaylı file bekçisinin sözleşmesinin yenilenmeyeceği anlaşılıyor.

Bloomberg HT'de katıldığı İşin Aslı programında konuşan Timur, açıklamasında, "Muslera 13 yıldır bu takımda. Galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden biri. Geçen sene de gördük. Bu sene son sene. Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor. Önemli olan ileride onun planlarında birlikte olabilecek misiniz. Vefa, sahiplenme ilişkisini kurabiliyorsanız her şeyi açıkça konuşabiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.