19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 01.06.2023 16:41 | Son Güncelleme: 01.06.2023 17:26

Erden Timur ve Nusret, Messi'nin Fenerbahçe derbisine gelmesi için seferber oldu

Galatasaray, Cumhuriyet’in 100. yılında elde edilen şampiyonluğu Fenerbahçe derbisinde tarihi bir şova çevirmeye hazırlanıyor. Erden Timur ve Nusret PSG'den ayrılığı kesinleşen Messi'yi Ali Sami Yen'de ağırlamak için seferber oldu
Erden Timur ve Nusret, Messi'nin Fenerbahçe derbisine gelmesi için seferber oldu

Özel haber / gazeteoksijen.com

23. kez şampiyon olan Galatasaray, evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisinde kupayı kaldırmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılı yönetim Cumhuriyet’in 100. yılında gelen şampiyonluğu tarihe bir güne çevirmek için çalışmalarına hız verdi. Erden Timur ve Nusret, Paris Saint Germain'den ayrılacağı kesinleşen Messi'yi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu tribünlerinde ağırlamak için seferber oldu.

"Tüm bağlantılarını kullanıyorlar"

Bir yanda dünya yıldızlarına imza attırarak şampiyonlukta büyük payı olan Erden Timur, diğer yanda futbol dünyasına yakınlığı ile bilinen hatta Messi ile fotoğrafları gündem olan Nusret, Galatasaray tribünlerini çıldırtmak için tüm imkanlarını kullanıyor. İki isim başarılı olursa Messi Galatasaray'ın tarihi şampiyonluk kutlamasına tribünden ortak olacak.

Nusret'in Dünya Kupası'nda Messi ile fotoğraf çektirmesi gündem olmuş hatta FIFA soruşturma başlatmıştı. Kısa süre sonra Messi'nin de bir dönem Nusret ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği ortaya çıkmıştı

 

Şampiyonluk hazırlıkları: Icardı ve tribün şov

Messi planı tutsun ya da tutmasın Galatasaray 23. şampiyonluğunu şova çevirmeye kararlı. Yönetim, zafer meşaleleri henüz yanmışken coşku dozunu zirveye çıkarmayı amaçlıyor. Masadaki isim, sezonun kahramanı Icardi. Yönetim, Arjantinli yıldızın bonservisi için PSG ile 10 milyon Euro'luk bir anlaşmayı zorluyor. El sıkışılması halinde ise NEF Stadı’nda eşi benzeri görülmemiş bir imza organizasyonu planlanıyor. 

Arjantin usulü hologramlı kutlama 

Sarı kırmızılı taraftarlar da Fenerbahçe maçı için hazırlıklarına devam ediyor. Planlandığı gibi giderse 52 bin taraftar, unutulmaz bir koreografiye imza atacak. Ayrıca kutlamala için Aslanlar lakaplı Arjantin ekibi Estudiantes'in stadyum açılışındaki şovu örnek alınıyor. Stadyumun açılışında hologramla aslan yansıtma fikri öne çıkıyor.

Estudiantes de La Plata, stadyumun açılışında hologram gösterisine imza atmış ve tribünlerin üzerinde yürüyen dev aslan, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.