01 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Giriş: 08.04.2024 08:20 | Son Güncelleme: 08.04.2024 08:21

Fotoğraflarla 2 dakikalık finalin hikayesi: Şanlıurfa'da gün boyunca neler yaşandı, kim ne dedi?

Süper Kupa maçında Galatasaray'ın ilk dakikadaki golünün ardından Fenerbahçeli futbolcular kenardan gelen işaretle soyunma odasına gitti. Yarıda kalan karşılaşmayla ilgili kararı TFF verecek. İşte dakika dakika Şanlıurfa'da yaşananlar...
Fotoğraflarla 2 dakikalık finalin hikayesi: Şanlıurfa'da gün boyunca neler yaşandı, kim ne dedi? - Resim: 1

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, sarı-lacivertli ekibin 2. dakikada sahadan çekilmesinin ardından hakem Volkan Bayarslan tarafından tatil edildi. Gün boyunca yaşananlar özetle şöyle: 

Fotoğraflarla 2 dakikalık finalin hikayesi: Şanlıurfa'da gün boyunca neler yaşandı, kim ne dedi? - Resim: 2

Giresunspor ile öğle saatlerinde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan Elit A Ligi 1. Grup 19. hafta maçını 4-1 kazanan sarı-lacivertlilerin 19 yaş altı takımı, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla Şanlıurfa'ya hareket etti.

Fotoğraflarla 2 dakikalık finalin hikayesi: Şanlıurfa'da gün boyunca neler yaşandı, kim ne dedi? - Resim: 3

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri de kafilede yer aldı. 

Fotoğraflarla 2 dakikalık finalin hikayesi: Şanlıurfa'da gün boyunca neler yaşandı, kim ne dedi? - Resim: 4

 Şanlıurfa'da bir basın toplantısı düzenleyen Koç, TFF'ye yönelik eleştirilerini tekrarladı. Ali Koç, "Normal bir federasyon 15 Mart'a kadar bekler, Türkiye'yi temsil eden takımların tur atlayıp atlamayacağını görerek takvimi yapar. Onlar beklemeden tarih açıkladılar. Süper Kupa için bütün ligleri tatil ettiler. Bu maç planlama özelinde konuşmak istiyorum. Yapmak istemediğimiz ama yapmak zorunda kaldıklarımızı sadece maç tarihine bağlayanlara sesleniyorum, gerçekten kötü niyetlisiniz. Kendi beceriksizliklerini ve yarattıkları bu ortamı örtmek için Yunanistan Futbol Federasyonunu örnek gösteriyor. O zaman siz de yabancı hakem getirin, onlar getiriyor" dedi.