02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Giriş: 03.04.2024 10:39 | Son Güncelleme: 03.04.2024 11:02

Fotoğraflarla Fenerbahçe'nin tarihi olağanüstü genel kurulu

Fenerbahçe'nin Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen olağanüstü genel kurul toplantısında Süper Lig'den çekilme opsiyonu 3 ay sonraki genel kurula kadar rafa kaldırıldı. Oylama sonucunda Süper Kupa maçına çıkıp çıkmama ve Türkiye Kupası'na katılım kararlarıyla ilgili yönetim kuruluna tam yetki verildi
Fotoğraflarla Fenerbahçe'nin tarihi olağanüstü genel kurulu - Resim: 1

'Çekilme sezon sonunda'

Fenerbahçe kulübü dün tarihi bir gün yaşarken, Trabzonspor maçında çıkan olayların ardından gündeme gelen 'ligden çekilme' ve birçok önemi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda masaya yatırıldı. Başkan Ali Koç, Süper Lig'e devam edeceklerini, çekilmenin sezon sonunda tekrar gündeme geleceğini dile getirdi.

Fotoğraflarla Fenerbahçe'nin tarihi olağanüstü genel kurulu - Resim: 2

Koç bunun yanında hem eski yöneticilerden hem de kulübe gelen mektuplardan 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçına çıkmama kararına sıcak baktıklarını belirtirken, tribünler de alkışlar ve tezahüratlarla bu kararı destekledi.

Fotoğraflarla Fenerbahçe'nin tarihi olağanüstü genel kurulu - Resim: 3

Çoğunluktan 'onay' çıktı

Konuşmaların ardından yapılan oylamadan 'onay' çıktı. Olağanüstü genel kurulla toplanan Fenerbahçe'de aşağıdaki maddeler için mevcut yönetim kuruluna görev süresinin sonuna kadar yetki verildi. Statta bulunan üyelerin açık oylaması ile yapılan oylamada ,oy çokluğuyla kabul edilen maddeler şöyle:

Fotoğraflarla Fenerbahçe'nin tarihi olağanüstü genel kurulu - Resim: 4

1- Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına Futbol U19 takımıyla katılmak