02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.02.2024 18:07 | Son Güncelleme: 14.02.2024 00:49

Furkan Korkmaz kariyerini NBA'de sürdürmeyi planlıyor: Menajerim farklı takımlarla görüşüyor

Indiana Pacers tarafından serbest bırakılan milli basketbolcu Furkan Korkmaz, kariyerini NBA'de sürdürmeyi planladığını açıkladı. Türkiye'ye tatil için geldiğini belirten Korkmaz, "Menajerim NBA'de transfer görüşmelerini sürdürüyor. Ben de birkaç gün sonra ABD'ye döneceğim" ifadelerini kullandı
Furkan Korkmaz kariyerini NBA'de sürdürmeyi planlıyor: Menajerim farklı takımlarla görüşüyor

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) forma giyen milli oyuncu Furkan Korkmaz, Türkiye'ye tatil amacıyla geldiğini ve ABD'ye geri döneceğini belirtti. Philadelphia 76ers'tan Indiana Pacers'a takas edilen ve daha sonra takımı tarafından serbest bırakılan Furkan Korkmaz, hakkındaki transfer iddiaları sonrası açıklama yaptı.

26 yaşındaki basketbolcu, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "All-Star arasında Türkiye'ye tatil amaçlı gelmeyi daha sezon başında planlamıştım. Kısa bir mola ve sevdiklerimle zaman geçirmek dışında herhangi bir geliş amacım yok" ifadelerini kullandı. Kariyerini NBA'de sürdürmeyi planlayan Furkan, "Menajerim NBA'de farklı takımlarla benim adıma transfer görüşmelerimi sürdürüyor. Ben de bu nedenle birkaç gün sonra ABD'ye döneceğim" mesajını paylaştı.

Kaynak: AA