29 Haziran 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.06.2024 00:17 | Son Güncelleme: 27.06.2024 00:25

Galibiyet golünü atan Cenk Tosun: Bu daha başlangıç, bizi desteklemeye devam edin

Milli Takım'ın Çekya'yı 2-1 yendiği maçta uzatma dakikalarında gelen galibiyet golüne imza atan Cenk Tosun, "Bütün takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Gruptan ikinci olarak çıkıyoruz. Bu daha her şeyin başlangıcı. Bizi desteklemeye devam etsinler" dedi
Galibiyet golünü atan Cenk Tosun: Bu daha başlangıç, bizi desteklemeye devam edin

EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya'yı 2-1 yenerek son 16 turuna yükselen A Milli Takım'ın futbolcularından Cenk Tosun, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Uzatma dakikalarına galibiyeti getiren golü atan tecrübeli oyuncu, "Bu mutluluğu anlatmak gerçekten hiç kolay değil. Bütün takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Gruptan ikinci olarak çıkıyoruz. Bu daha her şeyin başlangıcı. Bizi desteklemeye devam etsinler. Golümden dolayı da çok mutluyum" dedi. 

"Turnuvanın başından beri bu anı bekliyordum"

Milli Takım'ın son 16 turundaki rakibi Avusturya için, "Arkadaşlarımız arasında konuştuk. Kursağımızda bir yenilgi vardı onlardan aldığımız. Şimdi tam zamanı, bu maçta inşallah biz galip geliriz" yorumunu yapan Cenk Tosun, "Golüm için çok mutluyum. Turnuvanın başından beri bu anı bekliyordum. Hayalim buydu" diye konuştu.