20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Giriş: 14.08.2024 10:45 | Son Güncelleme: 14.08.2024 10:56

Icardi: Mourinho böyle şey yapmazdı

Galatasaray golcüsü Mauro Icardi, Mourinho ilk maçlar sonrası yaptığı açıklamalar için "Onun gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşması enteresan. Büyük takımlarda böyle şey yapmazdı, yaptığını hatırlamıyorum" dedi
Icardi: Mourinho böyle şey yapmazdı - Resim: 1

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, antrenman öncesine basın mensuplarına açıklamalarda bulundu:
"Şanslıyız. İlk maçımızı kazandık. İki senede biraz daha hata yaptığımız maçlarla başlamıştık ligde. Bu sene evde galibiyetle başladık. Bundan mutluyuz. Gelecek de şimdiye kadar ki gibi olacak. İnanılmaz bir 2 sene geçirdik. Çok çalıştık. Tabii ki gelişmeye açığız, bunlara odaklanıyoruz. Hepimiz hedefimize doğru yolculuğumuza devam edeceğiz.

Icardi: Mourinho böyle şey yapmazdı - Resim: 2


Herkes biliyor, Fenerbahçe için rakibiz. Şampiyonlar Ligi'nden elenmeleri Türkiye için kötü oldu. En önemli ligde oynamak herkesin istediği bir şey. Bu sene biz de playoff oynayacağız. Bugünlerde sosyal medya bir iletişim mercii. Geçen sene saha dışında birçok şey oldu. Olan şeyler, gülmek için farklı şeyler için kullandık biz bunu.

Icardi: Mourinho böyle şey yapmazdı - Resim: 3

İki senedir saha dışında birçok şey yapıldı bize karşı. Biz her zaman sahaya odaklandık ve iki sene üst üste şampiyon olduk. Bizi durdurmaya çalıştılar ama herkese rağmen şampiyon olduk. Başarısız oldular. İlk senemde üst üste 14 maç kazanma rekoru kırdık, ikinci senemde 17 maç üst üste kazandık. Rakibi rahatsız ediyordur böyle şeyler.

Icardi: Mourinho böyle şey yapmazdı - Resim: 4


Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşması enteresan. Büyük takımlarda böyle şey yapmazdı, yaptığını hatırlamıyorum.