20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.07.2023 12:02 | Son Güncelleme: 21.07.2023 12:25

İtalyan kaleci Donnarumma ve nişanlısını bağlayıp evlerini soydular

PSG'nin yıldızı Gianluigi Donnarumma ile nişanlısı Alessia dün gece evlerinde saldırıya uğradı. Ünlü çifti bağlayan hırsızlar 500 bin euro değerindeki eşyayla kayıplara karıştı. Dünya basınının gündemine oturan olayın Kim Kardashian'ın 2016'da Paris'te yaşadıklarıyla benzer olması dikkat çekti
İtalyan kaleci Donnarumma ve nişanlısını bağlayıp evlerini soydular

Paris Saint Germain'in (PSG) İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma dün gece evinden saldırıya uğradı. Gece saatlerinde kapıyı kırıp içeri giren saldırgarlar 21 yaşındaki kaleci ile nişanlısı Alessia Elefante'yi rehin aldı. Ünlü çifti bağlayan hızsızlar, yaklaşık 500 bin euro değerindeki eşyayla kayıplara karıştı.

Kendi imkanlarıyla kurtuldu

Sabaha karşı kendi imkanlarıyla kurtulan çift, yakındaki bir otele sığındı. Çalışanların ihbarı üzerine harekete geçen polis soruşturma başlattı. Olayda hafif yaralanan Gianluigi Donnarumma ve Elefante ise hastanede tedavi edildi. Donnarumma'nın PSG'nin bugün Le Havre ile oynayacağı sezonun ilk hazırlık maçında sahada olması bekleniyordu. 

Bu Paris'te ünlü bir ismin mülkünde saldırıya uğradığı ilk hırsızlık değil. Amerikan reality şov yıldızı Kim Kardashian da 2016 yılında aynen Donnarumma gibi elleri bağlanarak soyulmuştu. Polis kıyafetleri giyen hırsızlar 11 milyon dolar değerindeki mücevherlerini alarak kayıplara karışmıştı.