23 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.02.2023 16:38 | Son Güncelleme: 12.02.2023 16:55

Malatya'da enkaz altında kalan milli basketbolcu Nilay Aydoğan hayatını kaybetti

ING Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Çankaya Üniversitesi'nin milli basketbolcusu Nilay Aydoğan, hayatını kaybetti
Malatya'da enkaz altında kalan milli basketbolcu Nilay Aydoğan hayatını kaybetti

Deprem felaketinde Malatya'da enkaz altında kalan Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü'nün milli basketbolcusu Nilay Aydoğan hayatını kaybetti. Mehmet Buyruk Caddesi 64 numaradaki Hakim Bey Apartmanı'nın enkazında kalan Aydoğan'ın babaannesini ziyaret etmek için oraya gittiği ortaya çıktı. 

Basketbol İçin Destek Ve Eğitim Vakfı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Milli Basketbolcumuz Nilay Aydoğan'ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Depremde hayatını kaybeden Nilay Aydoğan’a, babaannesine ve tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileriz. Basketbol ailemizin ve ulusumuzun başı sağ olsun" ifadeleri yer aldı. 

Nilay Aydoğan kimdir?

ING Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Çankaya Üniversitesi'nin milli basketbolcusu Nilay Aydoğan, 6 Mayıs 1992'de doğdu.  Daha önce Gençlik ve Spor, İzmit Belediye, MBB GSK, Samsun Basketbol İhtisas, Yalova VİP Gençlik gibi takımlarda oynadı.

Kaynak: AA