26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.10.2022 15:34 | Son Güncelleme: 25.10.2022 16:54

Manchester United'ta Cristiano Ronaldo krizi çözüldü

Chelsea maçı öncesi kadro dışı kalan Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag görüştü ve buzları eritti. Takımla antrenmanlara başlayan Portezli yıldızın, Sherif maçı ile sahalara dönmesi bekleniyor
Manchester United'ta Cristiano Ronaldo krizi çözüldü

Cristiano Ronaldo, bu sabah Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag ile yaptığı görüşmelerinin ardından Manchester United'da ilk takım antrenmanına geri dönüyor. Daily Mail'in haberine göre  Portekizli yıldız perşembe günü Sherif ile oynanacak maçın kadrosunda olacak.

Geçen hafta Premier Lig'de Tottenham'ı 2-0 mağlup eden Manchester United'da karşılaşmanın sonunu beklemeden sahadan ayrılan Cristiano Ronaldo, Chelsea maçı kadrosuna alınmadı.

Futbol tarihine geçen kariyerinde ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kalan yıldız futbolcu o günden beri tek başına antrenman yapıyordu. Cristiano Ronaldo ve Erik ten Hag, Portekizli futbolcunun devam eden A takım sürgününü bitirmek için bu sabah bir araya geldi. 

Hollandalı menajer takıma yardımcı olmak istediğini söyleyen 5 Ballon d'Or ödüllü Portekizli yıldızı yeniden antrenmana davet etti. Görüşme sonrası Manchester United, Ronaldo'nun A takım ile yer aldığı antrenmanın fotoğraflarını resmi siteden paylaştı. Bu gelişme sonrası Cristiano Ronaldo'nun perşembe günü Avrupa Ligi'nde Sheriff Tiraspol'a karşı kadroda olması hatta sahaya çıkması bekleniyor.