27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.03.2024 00:07 | Son Güncelleme: 18.03.2024 00:18

Mert Hakan Yandaş: Bütün hafta bizi ortaya atanlar, bunlar sizin eseriniz

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Trabzonspor maçının ardından çıkan olaylarla ilgili yaptığı paylaşımda, "Bütün hafta bizi ortaya atanlar, bunlar sizin eseriniz" ifadelerini kullandı
Mert Hakan Yandaş: Bütün hafta bizi ortaya atanlar, bunlar sizin eseriniz

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Trabzonspor maçının bitiminde yaşananlarla ilgili "Bütün hafta bizi ortaya atanlar, bunlar sizin eseriniz" yorumunu yaptı.

Yandaş, sosyal medya paylaşımında, "Bu takım şerefiyle onuruyla dimdik ayakta. Fenerbahçe armasını kimseye ezdirmedik çok şükür. Ne şampiyonluk ne kupa büyüklüğü. Bütün hafta bizi ortaya atanlar, bunlar sizin eseriniz" diye yazdı. 

 

Ne olmuştu? 

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yendiği maçın bitiş düdüğü sonrasında sarı-lacivertli oyuncular ve teknik ekip, saha ortasında toplanarak galibiyeti kutlamak istedi.

Kutlama sırasında bordo-mavili taraftar, güvenlik güçlerinin engellemek istemesine rağmen sahaya indi. Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Taraftarların tekme ve yumruklu saldırısına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi. Güvenlik güçlerinin de müdahalesiyle sarı-lacivertli oyuncular, tünelden geçerek soyunma odasına gitti.