08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.07.2024 11:09 | Son Güncelleme: 19.07.2024 11:18

NBA'in şampiyon koçu Greg Popovic, İstanbul ve Diyarbakır'a geliyor

NBA takımlarından San Antonio Spurs'un 5 şampiyonluk sahibi baş antrenörü Greg Popovic, İstanbul'un tüm dünyada en sevdiği şehir olduğunu söyledi. Popovic tatil için İstanbul'a ve askerlik yaptığı Diyarbakır'a geleceğini söyledi
NBA'in şampiyon koçu Greg Popovic, İstanbul ve Diyarbakır'a geliyor

NBA Yaz Ligi serüvenine Las Vegas’ta devam eden San Antonio Spurs, 15 Temmuz'da Portland Trail Blazers ile kozlarını paylaştı. Spurs koçu Gregg Popovich ise karşılaşmayı tribünlerden takip etti. Karşılaşma esnasında yayıncı kuruluş ESPN’e açıklamalarda bulunan efsanevi çalıştırıcı, yaz döneminin tatil planlarından bahsetti.

"İstanbul'da 7 gün kalacağım"

Gregg Popovich, bu yaz İstanbul ve Diyarbakır’ı ziyaret edeceğini söyledi. 75 yaşındaki baş antrenör “Yarın çocuklarım ve torunlarımla vakit geçirebilmek için buradan ayrılacağım. Bir noktada Paris’e gideceğim ama en eğlencelisi İstanbul’a gitmek olacak. İstanbul’u çok seviyorum, orada yedi gün kalacağım" dedi.

"Diyarbakır'a yeniden gideceğim"

Popovich "Birçok nedenden dolayı İstanbul, tüm dünyada en çok sevdiğim şehir. Ayrıca ülkenin farklı yerlerini de ziyaret edeceğim. Türkiye’nin doğusunda, Diyarbakır isimli bir şehirde yaklaşık bir yıl yaşadım. O zamanlar 21 yaşındaydım, askerdeydim ve Diyarbakır’a aşık olmuştum. Oralara yeniden gideceğim ve sokaklarda dolaşıp yemek yiyeceğim için çok heyecanlıyım” diye konuştu.