Galatasaray, 2024-2025 sezonuna damgasını vurması beklenen Victor Osimhen transferinde sona yaklaşıyor. Juventus’un Jonathan David’i kadrosuna katmasının ardından umutlanan sarı-kırmızılılar, Nijeryalı yıldız için tüm kozlarını masaya koydu.
Son olarak Abdullah Kavukcu’nun Napoli yönetimiyle bir araya geldiği ve Osimhen’in bonservisi konusunda ön anlaşmaya vardığı iddia edildi. Yönetim şimdi gözünü Nijeryalı golcünün ikna edilmesine çevirdi.
İstanbul'daki evini hala boşaltmadı
Önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek yıldız futbolcu ile masaya oturmayı planlayan Galatasaray, Osimhen’in “evet” yanıtını almak için temaslarını sıklaştırdı. İstanbul’daki evini henüz boşaltmayan yıldız golcü, kulübün en büyük umudu haline geldi.
Teklif belli oldu
Öte yandan Galatasaray’ın Osimhen için hazırladığı teklif de ortaya çıktı. Sabah Gazetesi’nin haberine göre sarı-kırmızılılar, Nijeryalı forvete 15 milyon Euro garanti ücret ve 10 milyon Euro’luk reklam anlaşması önerdi.
Kaynak: Gazete Oksijen