27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Giriş: 27.05.2024 22:55 | Son Güncelleme: 27.05.2024 23:48

RAMS Park'ta 3 kupalı kutlama

Süper Lig'de 24. kez mutlu sona ulaşan Galatasaray, RAMS Park'ta kutlama töreni düzenledi. Törende erkek futbol takımının aldığı Süper Kupa ile kadın futbol takımının ligdeki şampiyonluk kupası da verildi
Kaynak: AA
RAMS Park'ta 3 kupalı kutlama - Resim: 1

Trendyol Süper Lig'de 24. kez zafere ulaşan Galatasaray, şampiyonluk kupasını aldı.

RAMS Park'ta 3 kupalı kutlama - Resim: 2

Süper Lig'in 38. ve son haftasında dün deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile yaptığı maçtaki galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı ekip, zaferini taraftarıyla kutladı. Kutlamalar için İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Lisesi'nde bir araya gelen teknik ekip ve futbolcular, üstü açık otobüsle RAMS Park'a hareket etti. Taraftarların Galatasaray Lisesi önünde ve yolda coşkuyla eşlik ettiği sarı-kırmızılı kafile, yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğun ardından Seyrantepe'ye ulaştı.

RAMS Park'ta 3 kupalı kutlama - Resim: 3

Şampiyonluk için özel sahnenin kurulduğu RAMS Park'a Galatasaray taraftarı saat 17.00 civarında alındı. Tribünleri tamamen dolduran taraftarlar, sırasıyla Emir Can İğrek, Uzi, Zara, Edis Görgülü sahne aldı.

RAMS Park'ta 3 kupalı kutlama - Resim: 4

Törende önce Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon olan sarı-kırmızılı futbolcular da kupasına da kavuştu. Sarı-kırmızılı takıma kupasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk, Kadın Futbolu ve Sürdürülebilirlikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Müderrisgil takdim etti. Kupa törenine sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile kadın futbolundan sorumlu yönetici Emir Aral da katıldı.