16 Nisan 2024, Salı
Haber Giriş: 19.11.2022 22:29 | Son Güncelleme: 19.11.2022 23:46

Ronaldo ve Messi, Louis Vuitton çekimlerinde buluştu

Louis Vuitton iki ezeli rakip Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo’yu reklam kampanyasından bir araya getirdi. Kampanyanın fotoğrafları Annie Leibovitz tarafından çekilirken dünya Louis Vuitton'un ikonik karesini konuşuyor
Ronaldo ve Messi, Louis Vuitton çekimlerinde buluştu

2010'dan bu yana Dünya Kupası’nın taşındığı çantayı da üreten Fransız moda devi Louis Vuitton pazar günü Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın hemen öncesinde “Zafer, bir zihin durumudur” sloganıyla son kampanyasını duyurdu. Futbol sahasında rekabet etmeye alışkın ezeli rakipler Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yu satranç oyunu için karşı karşıya getiren Louis Vuitton'un kampanyasının fotoğrafları Annie Leibovitz tarafından çekildi. 

Daha önce Brezilyalı Pele, Arjantinli Maradona ve Fransız Zidane'a langırt oynatan moda devinin yeni reklam kampanyasında Messi ve Ronaldo, bir Louis Vuitton Damier evrak çantasının üstündeki satranç taşlarına dikkatle bakarken görülüyor. 

Beğeni rekoru kırdı 

Messi ve Ronaldo, Instagram hesaplarından eş zamanlı olarak aynı fotoğrafı paylaştı. Paylaşımın ardından Ronaldo'nun paylaşımı şu ana kadar yaklaşık 15 milyon Messi'nin paylaşımı ise yaklaşık 13 milyon beğeni aldı. 

Çağımızın en sembolik fotoğrafçılarından Annie Leibovitz 1972’den günümüze Rolling Stone, Vanity Fair ve Vogue gibi ünlü yayınlar için modern kültürün en ışıltılı simalarını belgeledi. 1981 tarihli, kapağını süslediği Rolling Stone dergisine ödül kazandıracak olan ve John Lennon’ın bir suikaste kurban gidişinden sadece saatler önce çekilen Yoko Ono-John Lennon portresi gibi unutulmaz işlerin arkasındaki göz olan Leibovitz kariyeri boyunca sayısız ismi fotoğrafladı.

Tenis, basketbol, ​​ragbi ve Formula 1 dahil olmak üzere spor dalları için kupa kutuları yapan Louis Vuitton, 2010 yılından bu yana FIFA ile ortaklığa sahip. Dünya Kupası kupaları için seyahat çantası tasarlayan Vuitton, futbol temalı deri ürünlerden oluşan bir kapsül koleksiyon da piyasaya sürdü.

Rugby Dünya Kupası’nın çantası da Vuitton’dan

Louis Vuitton, Rugby Dünya Kupası Fransa 2023 için resmi kupa taşıma çanta üreticisi oldu. 2023’te gerçekleştirilecek turnuva sırasında özel yapım taşıma çantası, ikonik Webb Ellis Kupasını taşıyıp sergileyecek. Fransa 2023 Rugby Dünya Kupa’sı için tasarlanan yeni taşıma çantası Louis Vuitton’un Asnières’deki tarihi atölyelerinde deneyimli zanatkaarlar tarafından elde üretildi. Dış kısmının efsanevi Louis Vuitton monogram kanvasla kaplı olan taşıma çantasının iki ön panelini; hem Vuitton’dan referans alan, hem de İngilizce zafer anlamına gelen Victory’nin  baş harfi ‘V’ süslüyor. Çantadaki mavi, beyaz ve kırmızı renkler ise turnuvanın renklerini çağrıştırıyor. Rugby takımındaki oyuncu sayısını temsil eden ve Rugby dünyasında ikonik bir numara olan Roman rakamlarıyla XV veya 15, taşıma çantasının yan taraflarında dikkat çekiyor.