22 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.12.2023 11:17 | Son Güncelleme: 20.12.2023 11:36

Sahadan çekilen İstanbulspor'dan açıklama: Ecmel Faik Sarıalioğlu konuşacak

İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu dün Trabzonspor maçındaki hakem kararlarına tepki olarak karşılaşmanın ikinci yarısında takımını sahadan çekti. Kulüpten yapılan açıklamada Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcısı Bayram Saral'ın bugün 16.00'da açıklama yapacağı duyuruldu
Sahadan çekilen İstanbulspor'dan açıklama: Ecmel Faik Sarıalioğlu konuşacak

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan ve yarıda kalan maçın yankıları devam ediyor. Ecmel Faik Sarıalioğlu dün takımı "Yapacak bir şey yok. Takdir kamuoyunun, herkese başarılar diliyoruz" diyerek takımı sahadan çekmesinden sonra bugün İstanbulspor cephesinden yeni bir açıklama geldi. 

Sezon başından bu yana yaşananlar açıklanacak

Kulüp Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. İstanbulspor'dan yapılan açıklama şöyle: "Başkanımız Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcımız Bayram Saral, dün akşam gerçekleşen ‘takımımızın sahadan çekilme’ olayı ve sezon başından bu yana yaşanılanlarla ilgili saat 16:00'da basın toplantısı düzenleyecektir. Siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız."