26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Giriş: 05.06.2023 00:05 | Son Güncelleme: 05.06.2023 00:29

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu

Nef Stadyumu'nda unutulmaz bir gece yaşandı. Süper Lig'de 23. şampiyonluğu ilan eden Galatasaray, 3-0 kazandığı Fenerbahçe derbisiyle sezonu kapattı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı. İşte tarihi anlardan kareler
Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu - Resim: 1

Sarı-Kırmızılı yönetim, kutlamalar için çok özel bir organizasyon hazırladı. Lazer gösterileri, stadı çevreleyen bir aslan hologramı, çok sayıda ünlü sanatçının katıldığı konser gibi etkinlikler, tüm taraftarları coşturdu.

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu - Resim: 2

Arjantin'de Aslanlar olarak bilinen Estudiantes'in stadyum açılışındaki hologram şovuna gösterilen ilgi Galatasaray'ın da dikkatini çekti. Estudiantes de La Plata, stadyumun açılışında hologram gösterisine imza atmış ve tribünlerin üzerinde yürüyen dev aslan, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Galatasaray'da hologram 'Aslan'ı Nef Stadı'nda sahaya yansıttı. 

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu - Resim: 3

Yönetim, dünyanın dört bir yanından Galatasaray'a emek vermiş yıldızları maça getirdi. Cim Bom'un efsane isimleri, tribünde derbiyi izledikten sonra şampiyonluk kutlamalarını da yerinde takip etti. İlk davet edilen isim Graeme Souness oldu. 

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu - Resim: 4

Graeme Souness, Galatasaray müzesinden aldığı bayrağı Nef Stadyumu'nda tribünlerde gezdirdi. skoç futbol adamı, daha sonra bayrağı santra noktasına dikti. Souness, Galatasaray'a Türkiye Kupası'nı kazandırdığı 1996 yılındaki maçtan sonra zaferini Fenerbahçe Stadı'na bayrak dikerek kutlamıştı.