25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Giriş: 06.03.2023 19:29 | Son Güncelleme: 06.03.2023 19:39

Sırbistan Ligi'nde oynanan maçta depremzede çocuklar için oyuncak toplandı

Beşiktaş Kulübünün Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle başlattığı "Bu oyuncak sana arkadaşım" kampanyası, siyah-beyazlı taraftarlardan büyük ilgi görmüştü. Sırbistan Ligi'ndeki Novi Pazar-Radnicki maçında da depremzede çocuklar için oyuncak toplandı
Kaynak: AA
Sırbistan Ligi'nde oynanan maçta depremzede çocuklar için oyuncak toplandı - Resim: 1

Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçında tribünlerden binlerce oyuncak sahaya atılmıştı

Sırbistan Ligi'nde oynanan maçta depremzede çocuklar için oyuncak toplandı - Resim: 2

İlk depremin yaşandığı saat olan 4.17'ye ithafen maçın 4'üncü dakika 17'nci saniyesinde oyun durdu ve Beşiktaşlı taraftarlar, deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere yanlarında getirdikleri binlerce peluş oyuncağı tribünlerden sahaya gönderilmişti. 

Sırbistan Ligi'nde oynanan maçta depremzede çocuklar için oyuncak toplandı - Resim: 3

Oyuncakların atıldığı esnada stat hoparlöründen Bir başkadır benim memleketim şarkısı çalınırken, skorbordda da 11 ilin plaka kodu sergilenmişti.

Sırbistan Ligi'nde oynanan maçta depremzede çocuklar için oyuncak toplandı - Resim: 4

Sırbistan Süper Ligi'nde ise depremzede çocuklar için benzer görüntüler gerçekleşti.  Novi Pazar ile Radnicki futbol takımları arasında oynanan maçta sahaya oyuncaklar fırlatıldı. Bu oyuncaklar Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklara gönderilecek.