08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Giriş: 06.07.2024 18:57 | Son Güncelleme: 06.07.2024 19:08

Taraftar yürüyüşünde Merih Demiral'a destek tezahüratları

Hollanda-Türkiye maçı öncesinde taraftar yürüyüşü etkinliği yapıldı. Taraftarlar 2 maç men cezası alan Merih Demiral lehine tezahüratlarda bulundu
Kaynak: AA
Taraftar yürüyüşünde Merih Demiral'a destek tezahüratları - Resim: 1

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) bu akşam Hollanda ile yapacağı maç öncesinde taraftar yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Taraftar yürüyüşünde Merih Demiral'a destek tezahüratları - Resim: 2

Breitscheidplatz'ndan başlayan yürüyüşe, binlerce Türk taraftar katıldı. Mehter takımının da yer aldığı yürüyüşte, taraftarlar UEFA tarafından Türkiye-Avusturya maçında "bozkurt" işareti yapması nedeniyle 2 maç men cezası alan Merih Demiral lehine de tezahüratlarda bulundu.

Taraftar yürüyüşünde Merih Demiral'a destek tezahüratları - Resim: 3

Büyük coşkuya sahne olan yürüyüşe katılan taraftarlar; Türk bayrakları, meşaleler ve marşlar eşliğinde milli takıma destek verdi. Organizasyonda Filistin bayraklarının da açıldığı görüldü.

Taraftar yürüyüşünde Merih Demiral'a destek tezahüratları - Resim: 4

Tezahüratların ardından yürüyüşe geçen taraftarlar, yaklaşık 2 saat sonra maçın oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı'na ulaştı. Taraftarların yürüyüşü sırasında çevre binalardan ay-yıldızlı bayraklarını sallayan Türkler, milli takıma destek oldu. Bu arada birçok taraftarın, yürüyüş sırasında "bozkurt" işareti yaptığı görüldü.