27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Giriş: 18.03.2024 08:38 | Son Güncelleme: 18.03.2024 09:02

Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylar dünya basınında

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından taraftarların Fenerbahçeli futbolculara saldırması dünya basınında gündem oldu. Dış basın olayı; Türkiye'de inanılmaz sahneler, Bu ne ilk ne de son olacak, Batshuayi'den taraftara dönen tekme başlıklarıyla gördü
Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylar dünya basınında - Resim: 1

Marca (İspanya): Bu ne ilk ne de son olacak.
Türk futbolundan bir kez daha üzücü görüntüler geliyor Fenerbahçeli futbolcular gergin ve sert geçen bir maçın ardından Trabzonspor karşısında alınan galibiyeti kutladı. Birkaç radikal onlara saldırmak için sahaya atladı ve futbolcular tekme ve yumruklarla karşılık verdi.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylar dünya basınında - Resim: 2

Bild (Almanya): Türkiye Birinci Ligi'nde inanılmaz sahneler! Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında aldığı 3-2'lik galibiyetin ardından maçın bitiş düdüğüyle birlikte ortalık karıştı. Yüzlerce Trabzonspor taraftarı sahaya girdi ve Fenerbahçeli oyunculara saldırdı! Eski BVB forveti Michy Batshuayi kung-fu stiliyle bir taraftara göğüs hizasında tekme bile attı!

Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylar dünya basınında - Resim: 3


Mundo Deportivo (İspanya): Fenerbahçeli futbolcular sahanın ortasında galibiyeti kutlarken Trabzonsporlu futbolcular sahaya atladı ve onlara vurmaya başladı. Ne yazık ki bu son olmayacak.
Sezon başında bir hakemin sahaya girip hakeme saldırmasıyla şampiyonluk zaten askıya alınmıştı ve şimdi işler bir adım daha ileri gitti. Fenerbahçeli oyuncular sahanın ortasında zaferi kutlarken, Trabzonsporlu taraftarlar tüm güvenliği aşarak onların peşinden gitmeye karar verdi ve acımasız bir meydan savaşı yaşandı. Bazıları soyunma odasına girmeyi başardı ancak diğerlerinin kendilerini savunmaktan başka çaresi yoktu.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylar dünya basınında - Resim: 4


AS (İsyanya):  Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından Fenerbahçeli oyuncular saha ortasında kutlama yaptı. Ev sahibi taraftarların istilası başladı ve her şey oyuncularla talihsiz bir meydan savaşıyla sona erdi.