10 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.08.2023 17:59 | Son Güncelleme: 24.08.2023 22:41

AK Parti'nin 22. kuruluş yıldönümünde Erdoğan'dan yerel seçim mesajı

AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimlerde zafer çağrısı yaptı. Erdoğan, ''Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafere koşacağız. Çok çalışacağız, kapı kapı çalacağız'' dedi
AK Parti'nin 22. kuruluş yıldönümünde Erdoğan'dan yerel seçim mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katıldı. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

  • AK Parti olarak bugün büyük bir heyecan yaşıyoruz. 22 yıl önce çıktığımız kutlu yolda bir kilometre taşını daha geride bırakıyoruz.
  • Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakı’na katılın.
  • Cumhurbaşkanlığımızın ustalık döneminde daha müreffeh, itibarlı, güçlü ve huzurlu bir Türkiye'yi inşa ederek, milletimize olan sözümüzü yerine getireceğiz.
  • Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında bu ülkeye, birinci sınıf demokrasi, birinci sınıf ekonomi ve birinci sınıf gelecek yakıştığına inanıyoruz.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na özel Türk bayrağı şeklinde çiçek aranjmanı gönderdi. (Fotoğraf: Anadolu Ajansı)

''Millet geleceğine el koyacaktır''

  • Türkiye'nin, siyaset mühendisliği ürünü kurgulardan kurtulup, yerli ve milli eksende siyaset yapan bir muhalefete kavuşması, en büyük dileğimizdir.
  • Mayıs seçimlerinde milli irade nasıl her oyunu bozduysa, 2024 Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde de millet yine geleceğine el koyacaktır. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafere koşacağız. Çok çalışacağız, kapı kapı çalacağız.

 Kılıçdaroğlu ve CHP'ye eleştiri

  • Her seçim sonrasında içlerindeki sandık nefretini kusmaktan geri durmuyorlar. Dünya değişiyor, eski çamlar bardak oluyor ama CHP'nin faşist kodları asla değişmiyor. Kılıçdaroğlu ve avanelerinin hazımsızlığında zerre kadar değişme olmuyor.
  • Her şeyi değiştirdik fakat ülkemizin ana muhalefet partisini, tek parti faşizminin boyunduruğundan bir türlü kurtaramadık. Halka rağmen halkçı bu zihniyet mensuplarına millete saygı duymayı, milli iradeye hürmet göstermeyi öğretemedik.
  • 22 yıllık sürede tam 17 kez sandıkta bizimle yarıştılar. Yani ortalama 1,5 yılda bir siyaset arenasında karşımıza çıktılar. Her defasında milletten okkalı bir tokat yediler. Milleti hafife almanın, milli iradeyi aşağılamanın, sandığın meşruiyetini sorgulamanın bedelini seçimleri kaybederek ödediler.
  • Hiçbir zaman sözünün eri olmadı, onurluca geri çekilmeyi bilmedi. Vatandaşın aklıyla alay etmeye devam etti. Hâlâ milletten özür dilemiyor, kendi hesaba çekmiyor, hatalarıyla yüzleşmiyor. Kılıçdaroğlu ve CHP'li oligarkların bu pişkinlikleri en fazla Gazi'nin hürmetine CHP'ye oy veren vatandaşlarımızı rahatsız etmektedir. Siyasete olan güveni de zedeleyen bu durum demokrasimiz için de risk oluşturmaktadır.