04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.05.2023 23:49 | Son Güncelleme: 16.05.2023 23:59

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: Onursal Adıgüzel görevini sonuna kadar eksiksiz yapmıştır

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç katıldığı televizyon programında seçim sonuçlarına ilişkin konuştu. Özkoç, görevinden ayrılan Onursal Adıgüzel ile ilgili "Diyorlar ki bunun suçlusu Onursal Adıgüzel'dir. Onursal Adıgüzel, görevini sonuna kadar eksiksiz yapmış bir adamdır" şeklinde konuştu
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: Onursal Adıgüzel görevini sonuna kadar eksiksiz yapmıştır

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ikinci tur seçimler öncesi KRT'de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Seçim sonuçlarına yapılan itirazlara konuyu getiren Özkoç, "Birçok itiraz var her itiraz hukukçularımız tarafından özenle takip ediliyor. Bir kere daha söz veriyorum, seçmenin attığı oyun sonuna kadar takipçisi olacağız” sözlerini kaydetti.

Onursal Adıgüzel onurlu bir arkadaşımız

Görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi Onursal Adıgüzel'e konuyu getiren Özkoç şunları söyledi:

"Diyorlar ki bunun suçlusu Onursal Adıgüzel'dir. Onursal Adıgüzel, görevini sonuna kadar eksiksiz yapmış bir adamdır. Onurlu ve gurur sahibi bir arkadaşımızdır. Onursal'ın üzerinden CHP bunu beceremediye getirmeye çalışıyorlar"