18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.05.2023 12:45 | Son Güncelleme: 03.05.2023 13:02

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün yeni ortağı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kocaeli'nde yaptığı konuşmada, "FETÖ’nün siyasi ayağının üstüne benden başka hiç kimse gidemez. Erdoğan gidemez eski ortağı, Kılıçdaroğlu da gidemez yeni ortağı" ifadelerini kullandı
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün yeni ortağı

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli'ye gitti. İnce İzmit'te yaptığı konuşmada, "Bir başka konu da FETÖ’nün siyasi ayağı. Benden başka hiç kimse bu konunun üstüne gidemez, hiçbiri. Bu ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kazıyacağım. Erdoğan gidemez eski ortağı, Kılıçdaroğlu da gidemez yeni ortağı" dedi. İnce'nin konuşmasından satırbaşları:

  • Bugünlerde PKK’lılar bana saldırıyor, Hizbullahçılar bana saldırıyor. Ne kadar terör örgütü varsa montaj kaset yapıyor, montaj dekontlar yayıyorlar. Alıyorlar bir dekontu Muharrem İnce yazıyorlar. 10 milyon lira rüşvet göndermişler. Bunlar gerizekalı olduğu için, rüşvet bankadan mı gönderilir? Pazar günü mü gönderilir? Bunlar bu FETÖ’cüler sahtekar olduğu için bunları yayınlıyorlar. 
  • Sayın Kılıçdaroğlu yanlış yaptı. Davutoğlu, Babacan, Temel Karamollaoğlu, bunların hepsini toplasan 1 puan yapmaz. Yapılacak iş bir taneydi; Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Memleket Partisi ittifak kuracaktı ama yapmadılar, şimdi Erdoğan’ın eskileriyle memleketi kurtaracaklar.
  • Memlekette devlete olan güveni yeniden sağlayacağız. Gençler size sözüm olsun. Düzgün okullarda okuyacaksınız. Özel okullara muhtaç olmayacaksınız. Şimdi bir başka konu daha var. Bir başka konu da FETÖ'nün siyasi ayağı. Benden başka hiç kimse bu konunun üstüne gidemez, hiçbiri. Bu ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kazıyacağım. Erdoğan gidemez eski ortağı, Kılıçdaroğlu da gidemez yeni ortağı.
  • Bu anketçilere bakmayın. Anketçilere parayı bastın mı istediğin miktarı yazıyorlar. Biri bana geçen telefon açıyor, ‘noterden senet veririm yüzde 10’sun’ diyor. Bir anketini görüyorum 4 yazıyor. 3 yazan da var, 16 yazan da. Hiçbirine inanmıyorum. Bu gençlerle sandıkları patlatacağız biz.