27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.06.2024 16:07 | Son Güncelleme: 11.06.2024 16:10

Devlet Bahçeli’den dikkat çeken yüzük paylaşımı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Instagram hesabından bugün taktığı yüzüğünün fotoğrafını yayınladı. Turkuaz bir taşı taşıyan yüzüğün üzerinde "Allah bana yeter" yazıyor
Devlet Bahçeli’den dikkat çeken yüzük paylaşımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün TBMM’de partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, grup toplantısının ardından Instagram’daki hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. MHP lideri, sosyal medya hesabından bugün taktığı turkuaz renkli bir taşın yer aldığı üzerinde “Allah bana yeter” yazılı yüzüğün fotoğrafını paylaştı.

Bahçeli’nin grup toplantısındaki rozeti de dikkat çekti. MHP liderinin ceketine taktığı rozette, Göktürkçe ifadelerin yer aldığı bir akıncının yer aldığı görüldü.

Bahçeli, Ayasofya’nın ibadete açılışının öncesinde üzerinde Ayasofya silueti bulunan özel tasarım bir yüzük yaptırmıştı.

Tevbe Suresi’nin 129’uncu ayetinde geçiyor

“Allah bana yeter” ifadesi Kur’an-ı Kerim’de Tevbe Suresi’nin 129’uncu ayetinde geçiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kur’an-ı Kerim tefsirine göre ayette, “Buna rağmen yüz çevirirlerse de ki: ‘Allah bana yeter, O’ndan başka ilah yoktur, ben yalnız O’na güvenip dayanırım; O, büyük arşın sahibidir” deniliyor.