08 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.01.2024 08:42 | Son Güncelleme: 11.01.2024 08:46

Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı CHP'de kriz mi yarattı?

Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığına karşı çıktığı iddialarına açıklık getirdi. CHP Genel Başkanı "Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda bayağı hoşuna gitmişti. Öyle yani itiraz edeceği bir şey yok" dedi
Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı CHP'de kriz mi yarattı?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaklaşık 6 saat süren MYK toplantısının ardından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak için CHP Genel Merkez’de muhabirler ve kameramanlarla bir araya geldi. Özel, gazetecilere karanfil vererek günlerini kutladı.

"Mansur Bey’in de gücüne güç katacaktır”

Özgür Özel, oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Etimesgut Belediye Başkan adaylığının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın tepkisine neden olduğu iddialarına açıklık getirdi. Özel “Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda, Mansur Bey’in bayağı hoşuna gitmişti. Halen daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle yani itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka şey olabilir. Ama Mansur Bey'in de gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz” dedi.