27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.01.2023 12:42 | Son Güncelleme: 18.01.2023 22:45

Erdoğan seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret etti

Seçim tarihiyle ilgili tartışmalar sürürken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda 14 Mayıs'ı işaret etti
Erdoğan seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda; Adnan Menderes'in 14 Mayıs 1950'de "Yeter söz milletin" diyerek sandıktan zaferle çıktığını hatırlatarak "Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, 6'lı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına 'Yeter' diyecektir' diye konuştu.

"Meclisimizden meydan okuyorum"

 "Sözü de kararı da geleceği de tayin hakkını milletimize bırakmayan, istemeyen vesayet heveslilerine rağmen Türkiye yüzyılını başlatacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, altılı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, kifayetsiz muhterislere yeter diyecektir" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli iradenin en yüksek makamı olan Meclisimizden meydan okuyorum; ne yaparsanız yapın yine başaramayacaksınız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Altılı masa işi çıktığından beri oraya bulaşan herkesin çamur siyaseti yarışına girişmelerini esefle takip ediyoruz" dedi.