15 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.05.2023 15:45 | Son Güncelleme: 13.05.2023 15:59

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Rusya çıkışı: İlişkileri bozma ihalesini sana kim verdi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaylıktan çekilen Muharrem İnce’ye kurulan ‘kaset kumpası’ için Rusya'yı suçlayan Kemal Kılıçdaroğlu'na "Rusya ile ilişkileri bozma ihalesini sana kim verdi? ABD'de 8 saat boyunca ne yaptı?" diye seslendi
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Rusya çıkışı: İlişkileri bozma ihalesini sana kim verdi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de yaptığı konuşmadan öne çıkanlar: 

  • Annelerin kıymetini çok iyi bileceğiz. Şurada birkaç saat kaldı. Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Diyarbakır annelerini evlatsız bırakan bu teröristlere karşı birlik olacağız. Bay bay Kemal, Diyarbakır annelerini kaç kere ziyaret ettin? Onun yanında kimler var? Kandil var. Kandil'in uzantıları var.
  • Kılıçdaroğlu ya sen bunların hesabını Allah'a nasıl vereceksin? Yanında da malum tipler var. Onlar da utanmadan sıkılmadan aynı yuvarlak masanın etrafında dönüp dolaşıyorlar. Benim milletim yarın sandıklarda bunlara en güzel cevabı vermelidir.
  • 15 Temmuz'da vatanımızı işgal etmeye yeltendiler. Senelerce evlatlarımızın gözlerindeki ışığı çaldılar, Türk'ü ve Kürt'ü birbirine düşürerek ebedi kardeşliğimizi bozmaya kalktılar. Buna fırsat vermedik. Terör bataklığını kurutmak için çok mücadele ettik.
  • 17-25 Aralık sürecinde oynadığı rolü itiraf etti. Bu seçim döneminde yaptığı gizli pazarlıklar da ortaya çıkacak. İnce'ye atılan iftiraların faaliyetleri de ortaya çıkacak. Rusya ile ilişkileri bozma ihalesini Kemal Kılıçdaroğlu'na kim verdi? ABD'de 8 saat boyunca ne yaptı?
  • Sırf Cumhurbaşkanı adayı oldu diye Muharrem İnce'ye atılan iftiraların, baskıların, zorbalıkların, haysiyet cellatlığının failleri de ortaya çıkacaktır. Rusya ile ilişkilerimizi bozma ihalesini Bay Bay Kemal'e kimin verdiği, ortada hiçbir şey yokken Alevi-Kürt videolarının niçin çekildiği, Pensilvanya'da 8 saat boyunca kimlerle hamburger yenildiği, Londra'daki tefecilere hangi tavizlerin altın tepside sunulduğu, evet bunların hepsi gün gelecek tek tek milletin önüne serilecektir.
  • Biz o gün gelene kadar meselenin takipçisi olmayı sürdüreceğiz. Her fırsatta gerçek yüzlerini millerimize anlatmaya devam edeceğiz.
  • Artık günler değil saatler kaldı. Hala kararsız kalan dostlarınız varsa onlara bu seçimin önemini anlatıp selamımızı söyleyeceksiniz.