17 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.01.2024 14:12 | Son Güncelleme: 12.01.2024 15:32

İkinci duruşmadan izlenimler: Seçil Erzan siyahlar içinde geldi

Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddiasıyla Seçil Erzan’ın da aralarında bulunduğu sanıklar ikinci kez hakim karşısına çıktı. Erzan siyahlar içinde katıldığı duruşmada 2 saat oturmadan ifade verdi
İkinci duruşmadan izlenimler: Seçil Erzan siyahlar içinde geldi

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Seçil Erzan, davaya eklenen üç ayrı iddianame nedeniyle ek savunma yapıyor. Gazete Oksijen'den Esen Dolma ikinci duruşmadan izlenimlerini aktardı:

Erzan gelene kadar kimse içeri alınmadı

  • Dava günü, duruşma salonuna Seçil Erzan getirilene kadar kimse alınmadı, kapılar içeriden kilitlenmişti. Saat 11.00 civarı katılan ve müştekiler ile vekilleri, gazeteciler ve izleyiciler salona alındı.

Avukatlardan çok gazeteci var

  • Duruşma salonunun kapısı önünde büyük bir kalabalık vardı. Davaya basının ilgisi de büyüktü, hatta avukatlar kendi aralarında “Bizden daha çok gazeteci var galiba” diyorlardı.

Siyah takım giydi

  • Siyah bir kombin tercih eden Sanık Seçil, elinde notlarıyla salondaydı. Erzan, tarihler ve banka müdürü olarak müşterilerden aldığı paralarla ilgili elindeki notlardan yararlanarak savunmasını yaptı.

Duygusallaşma uyarısı

  • Erzan’ın konuşurken arada duygusallaşıp ağlamaya başladığı görülürken, heyet başkanı duygusallaşmamasını, savunmaya devam etmesini, soruları cevaplandırmasını ve yorulduysa oturarak da devam edebileceğini söyledi.

Hiç oturmadan 2 saat ifade verdi

  • Ancak Erzan hiç oturmadan, saat 11.30’dan 13.30’a kadar savunmasına devam etti.