04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.05.2023 23:37 | Son Güncelleme: 15.05.2023 23:57

İkinci tur seçim için ilk toplantı sonrası İmamoğlu: Tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, ikinci tur seçim için ilk toplantısını yaptı sonrasında da açıklama yaptı. İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerinin sorunsuz geçmesini sağlayan herkese teşekkür etti
İkinci tur seçim için ilk toplantı sonrası İmamoğlu: Tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. İkinci tur seçim için ilk toplantısını gerçekleştiren İmamoğlu, "Süreçte emeği geçen ve yine geçecek olan tüm yol arkadaşlarıma ve kamu personellerine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

İşte İmamoğlu'nun yaptığı o açıklama:

Bu akşam 28 Mayıs için ilk toplantımızı yaptık.Burada olan bir kısım yönetici arkadaşlarımla değerlendirmeyi gerçekleştirdik. Burası Cumhurbaşkanı adayımız adına İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi'miz. Öncelikle şunu söyleyeyim: Yaşadığımız seçimde sadece İstanbul değil Türkiye'nin her bir yerinde kampanyamızda görev alan parti görevlileri dahil herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda sandık sürecinde görev alan vatandaşlarımıza, sandık memurlarımıza ve o günün sorunsuz geçmesine katkıda bulunan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz. Demokrasi günüydü, o günü geride bıraktık, önümüzde 28 Mayıs var. Detayları konuşuyoruz.