20 Nisan 2024, Cumartesi
Giriş: 14.11.2022 14:58 | Son Güncelleme: 14.11.2022 19:23

İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler, olayın yaşandığı alana karanfiller bırakılarak anılıyor. Cadde Türk bayraklarıyla donatıldı
İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı - Resim: 1

Dün akşam saatlerinde 6 kişinin yaşamını yitirmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan Taksim'deki bombalı saldırının ardından İstiklal Caddesi, Beyoğlu Belediyesi tarafından Türk bayraklarıyla donatıldı.

İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı - Resim: 2

Saldırının yaşandığı alana, zemini kırmızı bir platform kuruldu. Etrafına kırmızı şeritler çekilen platforma, çok sayıda yerli ve yabancı turist ile vatandaşlar karanfiller bırakarak, hayatını kaybedenleri anıyor. Bazı vatandaşlar da dua ederek, yaşamını yitirenleri yad ediyor. 

İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı - Resim: 3

Polis ekipleri de caddeye giriş ve çıkışların kontrollü yapılmasını sağlarken, büyük çantalar ile valizler aranıyor. Bu arada, saldırının gerçekleştiği yerdeki saksı ve bankların kaldırıldığı, patlamadan etkilenen iş yerlerinde temizlik yapıldığı, camları kırılan dükkanların kepenklerinin kapalı olduğu, bazı esnafın da rutin işlerini sürdürdüğü görüldü. 

İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı - Resim: 4

Çok sayıda yerli ve yabancı basın mensubu da olayla ilgili gelişmeleri takip etmek için İstiklal Caddesi'nde bekliyor.