19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 15.05.2023 03:00 | Son Güncelleme: 15.05.2023 14:54

Kılıçdaroğlu: Bu seçimi 2. turda mutlaka kazanacağız

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız" dedi
Kılıçdaroğlu: Bu seçimi 2. turda mutlaka kazanacağız

Millet İttifakı'nı oluşturan altı parti lideri 03:00'de hep birlikte kürsüye çıktı. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

  • Sandığa kullanıp oy kullanan tüm seçmenlere teşekkürler. Katılım oranını yüzde 90'a yaklaşması ve sürecin demokratik olgunluk içinde sürdürülmesi ayrıca memnunluk verilecektir.
  • Erdoğan bütün iftiralarına ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamamıştır. Seçim balkonda kazanılmaz. Kimse oldu bittiye heveslenmesin. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız.
  • Erdoğan toplumdan beklediği güven oyunu alamamıştır. Toplumdaki değişim talebi yüzde 50'nin üzerindedir. Biz önümüzdeki 15 gün boyunca, bu ülkeye hakkı, hukuku getirmek için her türlü mücadeleyi yapacağız. Mutlaka ama mutla kazanacağız ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.