08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.04.2024 22:45 | Son Güncelleme: 30.04.2024 23:03

Kılıçdaroğlu'ndan 1 Mayıs mesajı: Emekçilerin partimizle beraber omuz omuza Taksim’de olmalarını diliyorum

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs mesajında Taksim'de yapılmak istenen kutlamalara katılım çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, "Emekçilerin onurlu mücadelelerini yürekten destekliyor; Partimiz ile beraber omuz omuza 1 Mayıs’ta Taksim’de olmalarını diliyorum" ifadelerini kullandı
Kılıçdaroğlu'ndan 1 Mayıs mesajı: Emekçilerin partimizle beraber omuz omuza Taksim’de olmalarını diliyorum

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için X hesabından bir kutlama mesajı paylaştı. Mesajında emekçilere Taksim çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, "Bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, onurlu mücadelelerini yürekten destekliyor; Partimiz ile beraber omuz omuza 1 Mayıs’ta Taksim’de olmalarını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle: "Bir tarafta halkın parasıyla kurulan saray sofraları, diğer tarafta yoksul halk… Bir tarafta ıstakozlar, diğer tarafta ekmek kuyruğunda milyonlar… Bir tarafta lüks ve şatafat, diğer tarafta yoksulluk… Dostlar; 1 Mayıs demek çocuklarını besleyemediği için intihar eden anneyi anlamak ve alnının teri ile insanca yaşayabilmek için çalışan milyonlarca emekçinin hak mücadelesi demektir… Bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, onurlu mücadelelerini yürekten destekliyor; Partimiz ile beraber omuz omuza 1 Mayıs’ta Taksim’de olmalarını diliyorum. Yaşasın 1 Mayıs! Yaşasın emek mücadelesi."