04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.10.2023 22:09 | Son Güncelleme: 27.10.2023 22:15

Kılıçdaroğlu'ndan Gazze paylaşımı: Sessiz kalanın eline masum kanı bulaşır

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin paylaşımda bulundu. Katliama sessiz kalanın eline masum kanı bulaşacağını belirten Kılıçdaroğlu'nun paylaşımında "Dünya ya bu katliama dur diyecek ya da ortak olacak, bunun ortası yok" ifadeleri yer aldı
Kılıçdaroğlu'ndan Gazze paylaşımı: Sessiz kalanın eline masum kanı bulaşır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gazze'de masumlar katlediliyor, yetmezmiş gibi İsrail Başbakanı hala hastaneleri hedef gösteriyor. Bu gece, bu katliama sessiz kalan herkesin eline masum kanı bulaşır. Dünya ya bu katliama 'dur' diyecek ya da ortak olacak, bunun ortası yok" ifadesini kullandı.

 Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "Dış dünyayla bağlantısı koparılan Gazze ağır bir bombardıman altında. Gazze'de masumlar katlediliyor, yetmezmiş gibi İsrail Başbakanı hala hastaneleri hedef gösteriyor. Bu gece, bu katliama sessiz kalan herkesin eline masum kanı bulaşır. Dünya ya bu katliama 'dur' diyecek ya da ortak olacak, bunun ortası yok. Dualarım mazlum Filistin halkı için."

Kaynak: AA