03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.10.2022 17:14 | Son Güncelleme: 25.10.2022 00:36

Kocaeli'de sanayi tesisinde çıkan yangın kontrol altında

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde sanayi tesisinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Kocaeli Valisi, "Yalnızca 1 kardeşimiz dumandan etkilendi. Onun da Allah’a şükür sağlığında bir sıkıntı görünmüyor" açıklamasında bulundu
Kocaeli'de sanayi tesisinde çıkan yangın kontrol altında

TÜPRAŞ Kavşağı mevkisindeki bir sanayi tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tesisi sardı. Çalışanların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Tesisten çıkan siyah dumanlar, kentin birçok noktasından görüldü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi yangının söndürülmesi için çalışma yürütürken, TÜPRAŞ İtfaiyesi de çalışmalara destek verdi.

"Yangın kontrol altında"

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz açıklamasında, "Büyükşehir Belediyemizin itfaiye teşkilatı olarak 42 itfaiye aracımız, belediyemizden gelen su tankerlerimiz, TÜPRAŞ’tan gelen köpük kulemizle beraber 105 personelle müdahale ederek yangını yaklaşık 1 buçuk saatte kontrol altına aldık. Şu anda soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Yalnızca 1 kardeşimiz dumandan etkilendi. Onun da Allah’a şükür sağlığında bir sıkıntı görünmüyor. Yangın tamamen kendi kontrolümüz altında, soğutma çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Kaynak: AA