07 Mayıs 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.10.2023 21:28 | Son Güncelleme: 27.10.2023 22:30

Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferleri 28 Ekim'de ücretsiz

Büyük Filistin Mitingi nedeniyle Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray seferleri 28 Ekim'de ücretsiz olacak. Ankara'da Başkentray, İzmir'de ise İZBAN banliyö tren seferleri de bu tarihte ücretsiz olarak gerçekleştirilecek
Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferleri 28 Ekim'de ücretsiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yarın İstanbul'da düzenlenecek Büyük Filistin Mitingi nedeniyle Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray seyahatlerinin ücretsiz olacağını bildirdi.

Uraloğlu, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla, Büyük Filistin Mitinginde Gazze'ye ses olacak vatandaşlara kolaylık sağlaması için İstanbul'da Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray seyahatlerinin ücretsiz hizmet vereceğini belirtti.

Ayrıca Ankara'da Başkentray, İzmir'de ise İZBAN banliyö tren seferlerinin de bu tarihte ücretsiz olacağına dikkati çeken Uraloğlu, "Zulme karşı sesimizi en yüksek şekilde çıkarmak için bütün vatandaşlarımızı 'Büyük Filistin Mitingi'ne bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA