26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.06.2021 04:30 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:15

“Müjdeli hikâyeleri severim”

Söylenmemiş Sözler’de okuru yarım kalmış bir aşkın peşinde Urla’ya götüren İclal Aydın: “Acının içinden geçip mutlu sona yürümeyi biliriz”
“Müjdeli hikâyeleri severim”
Kahraman Çayırlı
Söylenmemiş SözlerRomandaki tüm karakterler zamanında “söylenememiş sözler”in ve atılamamış adımların yüklerini ve acılarını hayatları boyunca taşıyorlar. Aşkın önündeki engeller için hep dış olayları suçlarız ama aslında en büyük engel karakterlerimiz midir sizce?  Romanda yazdığınız üzere “bir kadının başarısı, çalışması, varlığı, titri birilerinin asabını bozduğu anda aynı cinsiyetçi, sığ suçlamalar ortaya çıkıyor”; Siz de çok başarılı bir kadınsınız, benzer deneyimlere maruz kaldınız mı?

Depremde kaybettiği iki yeğenine ithaf

Söylenmemiş Sözler’i 2020 İzmir depreminde kaybettiğiniz yeğenleriniz Sayra ile Çınar’a ve beraberlikleri yarım kalmış tüm anne babalarla çocuklara ithaf ediyorsunuz...Söylenmemiş Sözler’

Okurlarla birlikte büyüdük

Okurlarınızla çok iyi iletişim kuran, çok sevilen bir yazarsınız. Romanlarınızın, köşe yazılarınızın, üslubunuzun bu denli sevilip, ‘okurlarınızın bağırlarına basmalarının’ sırrı ne?20’nci yaşını kutlayan Hayat Güzeldir hakkında neler söylersiniz?Söylenmemiş Sözler/ İclal Aydın/ Artemis Yayınları/ 416 Sayfa.