04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Giriş: 04.11.2023 12:53 | Son Güncelleme: 04.11.2023 16:00

Pankartlar ve fotoğraflarla CHP 38. Olağan Kurultayı

CHP'nin yeni genel başkanını seçtiği 38. Olağan Kurultayı'nda pankartlar da yarışıyor. İşte Kemal Kılıçdaroğlu, değişimcilerin adayı CHP Grup Başkanı Özgür Özel, eski PM üyesi Örsan Kunter Öymen yarıştığı Ankara Spor Salonu'nu süsleyen o pankartlar
Pankartlar ve fotoğraflarla CHP 38. Olağan Kurultayı - Resim: 1

Sabahın erken saatlerinde Ankara'ya gelen CHP'liler Ankara Büyükşehir ve Çankaya belediyelerinin ikramlarıyla karşılandı. İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi sloganıyla düzenlenen kongrenin düzenlendiği Ankara Arena Spor Salonu, "Hak, hukuk, adalet" "Birleşerek güçleneceğiz, yenilenerek başaracağız", "Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağız" gibi genel sloganların yazılı olduğu pankartlarla donatıldı.

CANLI: CHP 38. Olağan Kurultayı

Pankartlar ve fotoğraflarla CHP 38. Olağan Kurultayı - Resim: 2

Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel lehine hazırlanan "Emekçiler, kadınlar ve gençlik Bay Kemal'de birleştik", "Özgür CHP, Özgür Türkiye” yazılı pankartların da asıldığı görüldü.

Pankartlar ve fotoğraflarla CHP 38. Olağan Kurultayı - Resim: 3

Kurultay salonunda kürsünün arkasına dev bir ekran kuruldu. Tam kürsünün arkasında "Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı, İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" yazısı yer aldı.

Pankartlar ve fotoğraflarla CHP 38. Olağan Kurultayı - Resim: 4

Ekranın bir yanında Mustafa Kemal Atatürk, bir yanında ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarına yer verildi. Yine dev ekranın bir tarafında Türk bayrağı, bir tarafında ise CHP logosu yer aldı.