27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.04.2023 14:54 | Son Güncelleme: 27.04.2023 15:36

Sağlık Bakanı Koca: Enfeksiyonun etkisi azaldı, Erdoğan'ın sağlık durumu iyi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, rahatsızlığı nedeniyle programlarını iptal eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Koca, "Enfeksiyonun etkisi azaldı, programlarına en kısa sürede devam edecek" dedi
Sağlık Bakanı Koca: Enfeksiyonun etkisi azaldı, Erdoğan'ın sağlık durumu iyi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da hizmete alınan 83 sağlık tesisisin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Dün hastalığı nedeniyle programlarını iptal eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü aktaran Bakan Koca, Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Koca, "Enfeksiyonun etkisi azaldı. En kısa sürede programlarına devam edecek" ifadelerini kullandı. 

Salı akşamı katıldığı bir televizyon programında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün doktorlarının tavsiyesi üzerine evde istirahat edeceğini açıklamıştı. Erdoğan, Kanal 7 ve Ülkü TV canlı yayınında, "Yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara programı iptal etsek diye ciddi manada düşündüm. Dedim ki artık 'söz verdik gideceğiz.' Tabii bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.