05 Aralık 2025, Cuma
Haber Giriş: 23.08.2025 09:59 | Son Güncelleme: 23.08.2025 11:09

Sedat Peker’in avukatı, Minguzzi ailesinin yeni avukatı oldu

Rezzan Epözdemir’in tutuklanmasının ardından davaya dahil olan Barkın, Minguzzi ailesinin hukuk süreçlerinde yanlarında olmayı sürdürüyor
Sedat Peker’in avukatı, Minguzzi ailesinin yeni avukatı oldu
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

15 yaşında Kadıköy’de bıçaklanarak hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında, Rezzan Epözdemir’in "rüşvete aracılık etmek" suçlamasıyla 14 Ağustos’ta tutuklanmasının ardından ailenin yeni avukatı Sedat Peker'in de avukatı olan Ersan Barkın oldu.

Peker'in avukatı Ersan Barkın’ın X paylaşımında Ahmet Minguzzi'nin annesi Yasemin Minguzzi ile fotoğrafına yer verdi ve şöyle dedi:

'Güzeller güzeli evladımız Mattia Ahmet’in nezdinde geleceğimizin mücadelesini veren Minguzzi ailesine şükranla'

Yasemin Minguzzi'nin açıklaması

Yasemin Minguzzi ise Instagram hesabından Barkın ile fotoğrafını paylaşarak, "Oğlumuz Mattia Ahmet’in İstanbul Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davasında ailemizi Av. Ersan Barkın temsil edecek. İlk günden bu güne yanımızda olan @ersanbarkin beye bir kez daha teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.