18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.05.2023 14:25 | Son Güncelleme: 14.05.2023 18:12

Sezen Aksu'dan Hadise'ye: Ünlüler sandık başında

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitmeye devam ediyor. İşte sanat camiasından birçok ismin seçim mesajları ve oy kullanma anları
Sezen Aksu'dan Hadise'ye: Ünlüler sandık başında

Türkiye'de bugün Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekili Genel Seçimleri için yurt içinde 60 milyon 697 bin 843 seçmen sandığa gidiyor. 30 milyon 710 bin 790'ını kadınlardan, 29 milyon 897 bin 53'nün ise erkek seçmenlerden oluştuğu seçimlerde, sanat camiasından isimler de oy kullandı.

Oy verme işlemini tamamlayan Zeynep Bastık, "Güzel ülkem için aydınlık yarınlar diliyorum 🇹🇷🫶" ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zeynep Bastık (@zeynepbastik)'in paylaştığı bir gönderi

Oyunu verdikten sonra Ferhat Göçer, "Oyumuzu kullandık… Huzurla, Türkiye Cumhuriyeti’nin güzel insanlarına yakışan bir süreç olması ümidiyle…" ifadelerini kullandı.

Oyunu kullanan İrem derici, sosyal medya paylaşımında, "Kalkın kız yallah oy vermeye 🇹🇷" yazdı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İrem Derici (@iremderici)'in paylaştığı bir gönderi

Oy verme işlemini gerçekleştiren Hadise, "Atatürk’ün biz kadınlara verdiği en büyük haklardan biri olan ‘seçme ve seçilme’ hakkını kullanarak sandığa git ve #OyVer… Hayatımızın her döneminde saygıyla ve minnetle anıyorum! #MustafaKemalAtatürk" ifadelerini kullandı.

Oyunu kullanma işlemini gerçekleştiren Derya Baykal: "Hepimize hayırlı olsun 🫶" dedi.

Oy kullanmaya çocuğu ile birlikte giden İbrahim Büyükak, "Geleceği için oy verdik 💙" yazdı.

 

Oyuncu Burak Sergen oyunu kullanırken çekilen fotoğrafını paylaşarak "Oylarımızın milletimize Barış, karşılıklı anlayış, daha fazla demokrasi, adalet getirmesi dileğiyle… ❤️" dedi

Oyuncu Cemal Hünal Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafının altına "🫶" emojisini koydu.

Şarkıcı Mustafa Sandal çocuklarıyla birlikte oyunu kullanırken çektirdiği fotoğrafını paylaşarak "Demokrasi şenliğimiz tüm evlatlarımız ve ülkemizin geleceği için hayırlı olsun. Görüşü ne olursa olsun oyunu kullanıp canım ülkemizin geleceğine katkıda bulunan herkese teşekkürler. 🇹🇷🫶" dedi.

Seren Serengil Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Bizim ülkemiz dünyanın en güzel ülkesi... Hiçbir ülkeden geri kalamayacak kadar güzel ve özel... Bir sürü medeniyete ev sahipliği etmiş toprağı zengin coğrafyası paha biçilmez bir ülke.. Her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor ediyoruz... Biz bir Avrupa ülkesiyiz.. Bizim birçok ülkeden çok fazlalığımız var eksiğimiz yok.. Gelişmekte olan bir ülke sıfatını hak etmiyoruz.. Ben oyumu kullandım vatanıma hayırlı olsun" dedi.