30 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.05.2023 21:17 | Son Güncelleme: 02.05.2023 21:29

Soylu durakta gördüğü krem reklamına tepki gösterdi: İnsanımızın ahlakına aykırı hepsini kaldıracağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa'da konuştu. Soylu Belediye otobüs duraklarında "Kız kıza yakın olmak kadar doğal" sloganıyla bir krem reklamının asılı olduğunu ifade ederek "Türkiye'yi getirecekleri ve getirmek istedikleri yer burasıdır. O reklamları tamamen kaldıracağız" dedi
Soylu durakta gördüğü krem reklamına tepki gösterdi: İnsanımızın ahlakına aykırı hepsini kaldıracağız

Belediye otobüs duraklarındaki krem reklamıyla ilgili konuşan Soylu "Türkiye'yi getirecekleri ve getirmek istedikleri yer burasıdır. Ticaret Bakanı'mızla konuştuk, o reklamları tamamen kaldıracağız. Bu kadar basit. Böyle bir reklamı biz kabul edemeyiz. İnsanımızın ahlakına, insanımızın yapısına yönelik bir reklamı elbette kabul edebilmek mümkün değil" diye konuştu.

Bizim güçlü bir aile yapımız var

Soylu, televizyon dizilerine de muhakkak bir LGBT'li karakterin sıkıştırıldığını anlatarak, "Neden? İnsanımızı alıştıracaklar. Ben söylüyorum, alınıyorlar da. Sen kendin billboardlarda Kemal Kılıçdaroğlu olarak yazmışsın, 'Cinsel yönelimin her türlüsünü kabul edeceğiz.' demişsin. Erkekle erkek, kadınla kadının evlenmesini Türkiye'ye bir öneri olarak getiriyorlar. Neden? Çünkü bizi yıllardır yıkamadılar. Bizim güçlü bir aile yapımız var" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nı eleştiren Soylu, "Tayyip Erdoğan geldikten sonra Batı'yı Türkiye'de tasfiye etti. Bütün kavga budur. Karşımızdakiler Batı'yı tekrar Türkiye'ye çökmesi için hazırlık yapıyorlar. Biz de tam bağımsızlık için hazırlık yapıyoruz. Bu kadar basit. Bu ülke bizim ülkemizdir diyoruz. Eğer bu ülkeyi biz kendi istikametimizde, dediğimiz ölçülerde götürebilirsek, etrafındaki coğrafyanın huzurunu da biz temin ederiz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA