29 Mart 2024, Cuma
Giriş: 13.03.2023 08:47 | Son Güncelleme: 13.03.2023 12:32

2023 Oscar Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuranlar

95. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Los Angeles Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenen gecede birçok aktris ünlü tasarımcıların elbiselerini tercih etti. Rihanna, Lady Gaga ve Ashley Graham gibi birçok isim siyah tercih etti. Blonde yıldızı Ana de Armas ise elbisesiyle Marilyn Monroe'yu hatırlattı
2023 Oscar Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuranlar - Resim: 1

95. Akademi Ödülleri, Dolby Theatre'da sahiplerini buldu.
Lady Gaga ve Rihanna uzun kollu siyah elbiseler giyerken, Ana de Armas ve Kate Hudson gibi isimler tercihlerini ışıltıdan yana kullandı.

2023 Oscar Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuranlar - Resim: 2

Geceden En İyi Uyarlama Senaryo ödülüyle ayrılan Women Talking filminin oyuncularından Jessie Buckley, siyah tercih edenlerden oldu. 

2023 Oscar Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuranlar - Resim: 3

The Glass Onion: A Knives Out Mystery  yıldızı Kate Hudson, törene metalik balık kesim bir elbiseyle katıldı. Tepeden tırnağa gümüş payetler ve ışıltılı süslemelerle parıldayan Hudson'ın elbisesi, üstte omuzları açık bırakan kollarla askılı bir yakaya ve altta uzun, ışıltılı bir kuyruğa sahipti.

2023 Oscar Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuranlar - Resim: 4

Ashley Graham, kırmızı halıya tamamen siyah bir görünümle çıktı. 35 yaşındaki model, yapay elmaslarla donatılmış yere kadar uzanan bir etek ve transparan kolları olan iki parçalı çaprak bir bluz giydi.