06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.12.2022 21:54 | Son Güncelleme: 02.12.2022 22:43

Fazıl Say: Sevdiğimin gidişini engellemeyi başaramadım

Mayıs ayında babası Ahmet Say'ı kaybeden, geçtiğimiz günlerde eşi Ece Dağıstan ile ayrılan Fazıl say, sosyal medya hesabından duygusal bir bir mesaj paylaştı
Fazıl Say: Sevdiğimin gidişini engellemeyi başaramadım

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından "Hesaplaşıyorum" diyerek duygusal bir paylaşım yaptı. 10 Mayıs'ta babası müzikolog Ahmet Say'ı kaybeden Fazıl Say, çarşamba günü eşi Ece Dağıstan'la boşandıklarını duyurdu. 

Say, Instagram'dan paylaştığı mesajında 5 ay için geçirdiği zor süreçten bahsetti. Sanatçı mesajının başında, Alman Fono Forum dergisinde Bach kaydı için yayınlanan güzel bir eleştiri yayınlandığını duyurdu.

Geçirdiği zor süreçte müziğine sarıldığını anlatan Say gönderisinde, "Babamın vefatını ve hesaplaşmasını tam atlatamadan, 4-5 aydır bu ayrılma travmasını yaşadığım süreçte, sanırım 87 konser verdim 5 ayda. Müziğe sarıldım. İnatla. 87 şehre gittim. Yorgun ve uykusuz. Kendi içimi aradım. Beni mutlu eden şeyi. Beni ben yapan şeyi kaybetmemenin savaşını verdim. Ne uğruna? Hala da; sadece müziğime konsantre olarak aşmak istiyorum hayatımın bu çok zor sürecini. Sonuçta kimsenin konusu değil elbet. Sevdiğimin gidişini engellemeyi başaramadım" ifadelerini kullandı.