29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 03.07.2022 11:09 | Son Güncelleme: 03.07.2022 11:55

Kate Moss, Diet Coke'un kreatif direktörü oldu

Kate Moss, dünyanın en büyük içicek şirketlerinden The Coca-Cola Company'e bağlı Diet Coke'un kreatif direktörü oldu. 48 yaşındaki süper model, yeni görevinde 5 milyon sterlin kazanacak
Kate Moss, Diet Coke'un kreatif direktörü oldu

90'lı yıllarda modellik kariyerine başladığında, dönemin güzellik standartlarından uzak görünümüyle eleştirilen ama bir yandan da taklit edilerek ikonlaştırılan Kate Moss, 48 yaşında zirvedeki yerini koruyor. Modada bir köşe taşı olarak kabul edilen İngiliz model, unvanlarına bir yenisini daha ekledi. Moss, Coca-Cola'nın Diet Coke ürününün yeni kreatif direktörü oldu.

İngiliz modelin podyumlarda fırtına gibi estiği dönemde İngiltere başta olmak üzere tüm dünyada Kate Moss style (Kate Moss stili), Kate Moss mania (Kate Moss çılgınlığı) akımı yaşandı

Mirror'ın haberine göre kendi dekorasyon şirketinin (Kate Moss Interiors Ltd) değeri 11 milyon sterlin olan Kate Moss, bu anlaşma için 5 milyon sterlin kazanacak.

Kendi stilini yansıtması beklenen Moss, Sevdiğini sev (Love What You Love) adlı kampanya için “Diet Coke ailesine katıldığım için çok heyecanlıyım. Markanın moda dünyasından inanılmaz isimlerle yaptığı iş birliklerine bayılıyorum. Hayranlara ilham vermeyi ve markanın 40. doğum gününü şık bir şekilde kutlamayı iple çekiyorum" dedi.