26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.08.2022 10:52 | Son Güncelleme: 29.08.2022 17:55

MTV Müzik Ödülleri'nin öne çıkanları

2022 MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Lizzo, gecenin kıyafetiyle en çok dikkat çeken ünlülerinden biri olurken Johnny Depp törene hologram aracılığıyla katıldı
MTV Müzik Ödülleri'nin öne çıkanları

Blackpink , Jack Harlow, Lizzo ve Maneskin, gibi isimlerin sahne aldığı 2022 MTV Video Müzik Ödülleri'ni kazananlar açıklandı. Taylor Swift New Jersey’deki Prudential Center’da düzenlenen etkinlikte geceye damga vurdu. All Too Well isimli şarkısıyla 'Yılın Klibi' ödülüne layık görülülen Swift yeni albümünü 21 Ekim'de çıkaracağının da müjdesini verdi.

Gecede Yılın En İyi Videosu ödülünü kazanan Taylor Swift kırmızı halı töreninde Oscar de la Renta imzalı bir elbise tercih etti 

'Envolver' adlı şarkısıyla, En İyi Latin Şarkı Ödülü'nü alan Anitta , MTV ödül törenine aday gösterilen, orada performans sergileyen ve ödül alan ilk kişi olurken, Yılın Albümü ödülü Harry Styles'a, Yılın Sanatçısı ödülü ise Bad Bunny'e verildi. 

Lizzo, Jean Paul Gaultier elbisesiyle dikkat çekti

Hologramla katıldı

Johnny Depp törene Moon Man astronot maskotu kostümüyle hologram aracılığıyla katıldı. 

İşte MTV Video Müzik Ödülleri'nin kazananları

Yılın klibi
Taylor Swift, All Too Well

Yılın sanatçısı
Bad Bunny

Yılın şarkısı
Billie Eilish, Happier Than Ever

Yılın albümü
Harry Styles, Harry’s House

En iyi yeni şarkıcı
Dove Cameron

En iyi grup
BTS

Sosyal mesaj içeren en iyi klip
Lizzo, About Damn Time 

MTV Müzik ödüllerinde Jack Harlow, Kendrick Lamar ve Lil Nas X yedi adaylıkla birinci, Doja Cat ve Harry Styles altı adaylıkla onları takip ederken, Billie Eilish, Drake, Dua Lipa, Ed Sheeran, Taylor Swift ve Weeknd beş adaylık almıştı.